Finn riktig kandidat hos oss

Kreative Jobber er den enkleste og mest effektive løsningen for å rekruttere kreative hoder til din bedrift eller ditt prosjekt. Du når ut til tusenvis av kandidater på sekunder, og du kan gjøre hele bestillingen selv.

18.000
følgere på Facebook tilsvarer hele bransjen og vel så det

5143
kandidater følger med på vårt ukentlige nyhetsbrev

880
engasjerte personer klikker seg inn på hver annonse i gjennomsnitt

Annonser en fulltidsstilling - dette får du:

  • Annonsen blir synlig på forsiden av Kreative Jobber (kreativejobber.no), med logo, tittel og selskapets navn i ønsket tidslengde (1, 2 eller 3 uker)
  • Annonsen blir synlig på forsiden av Kreativt Forum (kreativtforum.no), med logo, tittel og selskapets navn
  • Annonsen blir sendt ut til abonnenter av vårt nyhetsbrev (Se eksempel)
  • Annonsen blir lagt ut på vår Facebook-side (Mer enn 18.000 følgere, sist oppdatert februar 2018)
  • Annonsen blir annonsert via Twitter til våre følgere på @kreativejobber (ca. 1600 følgere, sist oppdatert februar 2018)

 Tips! «Finnerlønn» kan fylles ut dersom du ønsker litt hjelp til å finne den beste kandidaten. Det kan være lurt å belønne gode tips! (Du står selv ansvarlig for å utbetale finnerlønnen - Kreative Jobber eller Kreativt Forum er ikke ansvarlige for annet enn å formidle beløpet.)

Annonser en fulltidsstilling nå · Se priser

Annonser et oppdrag - det er gratis!

  • Annonsen blir synlig på forsiden av Kreative Jobber (kreativejobber.no) med tittel og selskapets navn i ønsket tidslengde (1, 2 eller 3 uker)

 Tips! Tips! «Honorar» er frivillig å fylle ut. Oppdragets honorar kan selvsagt variere. Det bestemmer du!

Legg ut et oppdrag nå

Bli sett med vårt effektive tilleggsprodukt

Dersom du ønsker kan du gjøre at annonsen din blir enda synligere:

  • Ekstra synlighet: For kr 3500,- får du inkludert én uke med bannerannonsering på kreativtforum.no (Ordinær pris kr. 6000,-/uke). Annonsen på Kreative Jobber får i tillegg en gul bakgrunnsfarge som gjør at den står mer ut enn de øvrige annonsene i perioden.

Priser

Fulltidsstillinger Oppdrag Ekstra synlighet
Én uke kr. 6.000,- Gratis! +3500,-
To uker kr. 9.500,- Gratis!
Tre uker kr. 12.000,- Gratis!

Prisene gjelder per annonse. Alle priser er eks. mva. (Oppdatert: Juni 2016)

Rabatter

Medlemsbyråer av Kreativt Forum får til en hver tid 20% på alle annonser.

Dersom du ønsker å kjøpe fler annonser samtidig, kan du ta kontakt med oss for en kvantumsrabatt. Dersom du «alltid søker folk», kan vi også gi spesielle priser dersom du ønsker å lage en generell stillingsannonse.

En tjeneste levert av Kreativt Forum

I tillegg til å være bransjeforening for Norges viktigste og største reklame- og designbyråer, omfatter Kreativt Forums nettverk et tusentall av de viktigste profesjonelle fagmenneskene innenfor kreativitet, design og kommersiell kommunikasjon i Norge. Kreativt Forum har over 30.000 lesere i måneden, og vårt jobbmarked er den kreative bransjens viktigste rekrutteringskanal.

Kreative Jobber er Norges beste jobbmarked for kreative stillinger og oppdrag. I tillegg til å trekke på Kreativt Forums lesere og nettverk, har Kreative Jobber opparbeidet seg et betydelig antall følgere på nett, Facebook, Twitter og nyhetsbrev. Når du annonserer på Kreative Jobber kan vi derfor trygt si at du når alle kreative på ett sted.


Har du tilbakemeldinger?

Hjelp oss å bli bedre! Dersom du har innspill til forbedringer vil vi gjerne høre fra deg! Du kommer i kontakt med oss på kontakt@kreativejobber.no.

Hva sier tidligere annonsører?

«Jeg opplevde at det var veldig intuitivt og enkelt å legge ut en annonse, og annonsen ble også publisert raskt. Vi fikk mange gode søknader på svært kort tid.»

— Camilla Watz Johannessen, JCP Ignite

«Vi fikk enorm respons, 75 søkere etter 10 dager. Og vi har funnet to veldig flinke kandidater – som begge vil få en mulighet hos oss. KJ [virker som] et veldig aktivt møtepunkt mellom jobbsøkere og arbeidsgivere med tanke på responsen vi fikk.»

— Marianne Eskeland, Try

«Vi opplever at rekrutteringsannonsene blir lagt merke til – av de folkene vi vil skal legge merke til dem.»

— Fasett Reklamebyrå

Les mer om å annonsere hos oss

«Vi er veldig fornøyd med responsen vi fikk på våre stillingsannonser på Kreative Jobber. Annonsene stod i kun én uke, og vi fikk inn over 80 søknader! Vi vil helt klart bruke denne kanalen neste gang vi søker etter folk.»

— Elisabeth Holter-Schøyen, daglig leder, Selters Design

Er du på utkikk etter en kreativ jobb?

Vi er på utkikk etter deg!

Bli en del av nettverket vårt!

Talenter fra vårt nettverk har fått jobb hos

Making Waves Netlife Research NRK Dagbladet Try / Apt Nortura D2 Magasin Bleed Westerdals Høyskole