TRY Reklamebyrå søker formsterk grafisk designer/formgiver med digital kompetanse

Søknadsfrist: 1. jul 2021

Fulltidsstilling i Oslo

Jobber du best under press? Er du god på mockups og konsept, og kan få pitch-presentasjoner til å skinne? Vil du jobbe med Norges største merkevarer, og bidra på prisvinnende kampanjer? Da søker vi deg!

Try Reklame søker en trygg og erfaren, selvstendig, effektiv og hyggelig designer til vår produksjon- og designavdeling. Du er rå i Photoshop, Illustrator og InDesign, erfaring med After Effects og animasjon, men behersker gjerne også andre programmer. Du bør ha noen år med erfaring fra lignende arbeid i andre reklame-/produksjonsbyråer.   

Dette er et vikariat med mulighet for fast ansettelse.  
  

Send søknad med CV og portfolio til karianne@try.no

Om TRY Reklamebyrå

TRY Reklame er et rendyrket reklamebyrå, som har sin spisskompetanse på massekommunikasjon og utvikling av merkevarer.  Vår forretningsidé er å utvikle sterke merkevarer ved hjelp av kreativt spennende kommunikasjon med sterk strategisk forankring.

Tips andre om jobben

Hva sier tidligere annonsører?

«Jeg opplevde at det var veldig intuitivt og enkelt å legge ut en annonse, og annonsen ble også publisert raskt. Vi fikk mange gode søknader på svært kort tid.»

— Camilla Watz Johannessen, JCP Ignite

«Vi fikk enorm respons, 75 søkere etter 10 dager. Og vi har funnet to veldig flinke kandidater – som begge vil få en mulighet hos oss. KJ [virker som] et veldig aktivt møtepunkt mellom jobbsøkere og arbeidsgivere med tanke på responsen vi fikk.»

— Marianne Eskeland, Try

«Vi opplever at rekrutteringsannonsene blir lagt merke til – av de folkene vi vil skal legge merke til dem.»

— Fasett Reklamebyrå

Les mer om å annonsere hos oss

«Vi er veldig fornøyd med responsen vi fikk på våre stillingsannonser på Kreative Jobber. Annonsene stod i kun én uke, og vi fikk inn over 80 søknader! Vi vil helt klart bruke denne kanalen neste gang vi søker etter folk.»

— Elisabeth Holter-Schøyen, daglig leder, Selters Design

Er du på utkikk etter en kreativ jobb?

Vi er på utkikk etter deg!

Bli en del av nettverket vårt!

Talenter fra vårt nettverk har fått jobb hos

Making Waves Netlife Research NRK Dagbladet Try / Apt Nortura D2 Magasin Bleed Westerdals Høyskole