BAJASEN DESIGN & REKLAME AS søker Grafisk designer / AD

Søknadsfrist: 20. jan 2020

Fulltidsstilling i KJELLER

Bajasen søker Grafisk Designer/AD med digitalt fokus.

Vi søker et visuelt talent til en sentral stilling rundt vårt kreative bord. Vi ønsker oss en allsidig kreativ person som er ekstra god på forståelsen av nye og digitale medier. 

Du er en person som liker å bli utfordret og å utfordre, stille de riktige spørsmålene slik at vi kommer frem til den beste løsningen for kunden. Du liker høyt arbeidspress med mange baller i luften på en gang. 

Vi søker en kreativ, nysgjerrig, initiativrik, og strukturert person med drivkraft! Hos oss vil du få muligheten til å løfte kreativiteten og kommunikasjonen for våre kunder videre mot nye høyder.

Du elsker å jobbe med kommunikasjon som skaper oppmerksomhet for kunden og dens merkevare fra ide til ferdig produkt. Du har relevant erfaring fra byrå eller tilsvarende, og gode evner å ta et prosjekt fra start til mål. Du har en sterk formsans og har god erfaring med digitale kanaler, alt fra web til sosiale medier.

Du er trygg på deg selv og dine ferdigheter, samtidig som du ønsker å utvikle deg. Du jobber godt under press og liker å ha mange baller i luften på en gang og evner å lande dem innen fristen.

Hvis du i tillegg vil jobbe i et kreativt og lekent miljø med mye humor, spennende og variert arbeidsdag og dyktige kolleger er dette en stilling du bør vurdere.

Er Du vår neste BAJAS? 


Du er en som: 

 • har sterk formsans 
 • jobber godt i team 
 • har erfaring med digitale kanaler 
 • har byråerfaring eller tilsvarende 
 • liker å ha kontakt med kunde 
 • evner å kjøre flere prosjekter samtidig 
 • er rask og liker høyt tempo 
 • har en lidenskap for faget 
 • har stor gjennomføringsevne og kan drive prosjekter fra idé til ferdig resultat 
 • er glad i folk 
 • er dyktig i relevant programvare
   


Vi tilbyr 

 • gode utviklingsmuligheter 
 • et spennende og kreativt miljø 
 • mye moro 
 • velferdsordninger

Om BAJASEN DESIGN & REKLAME AS

Bajasen er et lite fullservicebyrå som elsker å skape oppmerksomhet for kundene, og spesielt med kreativ kommunikasjon som sniker seg forbi forutinntatthet og lager bråk der det trengs.

Vi foretrekker effektiv kommunikasjon som virker, og da må det jobbes godt med gode ideer og en målrettet plan i forkant. Det hele pakkes inn i et godt design.

Vi holder sentralt på Romerike i freshe industrilokaler på Kjeller like ved Lillestrøm. Det er gratis parkering og bra kollektiv adkomst. Vi jobber idag med kunder som: Harley-Davidson, LSK, 3M, Ragn Sells, Valvoline, Tectyl, Miklagard Golf, Stand Up Norge, Moelven med flere…

Tips andre om jobben

Hva sier tidligere annonsører?

«Jeg opplevde at det var veldig intuitivt og enkelt å legge ut en annonse, og annonsen ble også publisert raskt. Vi fikk mange gode søknader på svært kort tid.»

— Camilla Watz Johannessen, JCP Ignite

«Vi fikk enorm respons, 75 søkere etter 10 dager. Og vi har funnet to veldig flinke kandidater – som begge vil få en mulighet hos oss. KJ [virker som] et veldig aktivt møtepunkt mellom jobbsøkere og arbeidsgivere med tanke på responsen vi fikk.»

— Marianne Eskeland, Try

«Vi opplever at rekrutteringsannonsene blir lagt merke til – av de folkene vi vil skal legge merke til dem.»

— Fasett Reklamebyrå

Les mer om å annonsere hos oss

«Vi er veldig fornøyd med responsen vi fikk på våre stillingsannonser på Kreative Jobber. Annonsene stod i kun én uke, og vi fikk inn over 80 søknader! Vi vil helt klart bruke denne kanalen neste gang vi søker etter folk.»

— Elisabeth Holter-Schøyen, daglig leder, Selters Design

Er du på utkikk etter en kreativ jobb?

Vi er på utkikk etter deg!

Bli en del av nettverket vårt!

Talenter fra vårt nettverk har fått jobb hos

Making Waves Netlife Research NRK Dagbladet Try / Apt Nortura D2 Magasin Bleed Westerdals Høyskole