MediaCom / MBA søker digital designer

Søknadsfrist: 28. jul 2019

Fulltidsstilling i Oslo

Vi ser etter en digital designer som kan få våre smarte ideer til å blomstre digitalt. Du er et multitalent som både kan klippe film, lage motion design og redigere bilder. I tillegg vil du få jobbe med å utvikle dynamiske annonser i verktøy som Google Studio.

Hva vi forventer av deg

Å jobbe i MBA betyr at du blir en sentral del av et sterkt faglig miljø hvor du får muligheten til å få stadig nye faglige utfordringer. Et ønske om faglig utvikling er en nødvendighet for å trives. 

Kvalifikasjoner 

 • Dyktig grafisk designer med sterk visuell teft og gnistrende godt øye for detaljer.
 • Svært gode ferdigheter i After Effects, Photoshop, Illustrator og Premiere.Evnen til å skape helhetlige utrykk for et bredt spekter merkevarer med ulike formspråk.
 • Erfaring med å utvikle design, innhold og videoer for digitale medier.God forståelse for kreativ kommunikasjon og merkevarebygging.
 • Du er gjerne god til å skisse, men ikke et krav.Kunnskap om utvikling av annonser i html er en fordel, men ikke et krav.

Personlige egenskaper 

 • Du ser løsninger og muligheter
 • Du er selvgående og initiativrik
 • Du er effektiv og arbeidssom
 • Du er nysgjerrig og ivrig på å dele av egen kunnskap
 • Du elsker å lage innhold som skaper resultaterGod evne til å gjennomføre i henhold til avtale
 • God evne til å strukturere egen arbeidsmengde og holde i flere prosjekter samtidig
 • God evne til å jobbe i team, så vel som selvstendig

Vi ser etter deg som kommer rett fra skolen eller har 1-3 års arbeidserfaring. Arbeidsprøver vil vektlegges. Legg gjerne ved arbeidsprøver når du søker. Er arbeidene gjort i samarbeid, spesifiser din rolle i arbeidet. 

Stillingen er et 12mnd vikariat ifm. foreldrepermisjon og er 100%. Mulighet for fast ansettelse ved behov etter endt vikariat. 

Søknadsfrist: 28.juli, men vi vil ta løpende kontakt med aktuelle kandidater. Ta kontakt med tord.sollie@mediacom.no ved spørsmål. Søknad sender du inn her.

Om MediaCom / MBA

MBA er MediaComs eget kreative byrå. Vi lager reklame og innhold basert på solid kunnskap om media. På den måten tror vi budskapet ikke bare når ut, men inn. Vi er stolte av å jobbe med kunder som Nyt Norge, Kebony, Audi, Sparebank1, Diplom-Is, Sonans, TINE og IKEA.

Tips andre om jobben

Hva sier tidligere annonsører?

«Jeg opplevde at det var veldig intuitivt og enkelt å legge ut en annonse, og annonsen ble også publisert raskt. Vi fikk mange gode søknader på svært kort tid.»

— Camilla Watz Johannessen, JCP Ignite

«Vi fikk enorm respons, 75 søkere etter 10 dager. Og vi har funnet to veldig flinke kandidater – som begge vil få en mulighet hos oss. KJ [virker som] et veldig aktivt møtepunkt mellom jobbsøkere og arbeidsgivere med tanke på responsen vi fikk.»

— Marianne Eskeland, Try

«Vi opplever at rekrutteringsannonsene blir lagt merke til – av de folkene vi vil skal legge merke til dem.»

— Fasett Reklamebyrå

Les mer om å annonsere hos oss

«Vi er veldig fornøyd med responsen vi fikk på våre stillingsannonser på Kreative Jobber. Annonsene stod i kun én uke, og vi fikk inn over 80 søknader! Vi vil helt klart bruke denne kanalen neste gang vi søker etter folk.»

— Elisabeth Holter-Schøyen, daglig leder, Selters Design

Er du på utkikk etter en kreativ jobb?

Vi er på utkikk etter deg!

Bli en del av nettverket vårt!

Talenter fra vårt nettverk har fått jobb hos

Making Waves Netlife Research NRK Dagbladet Try / Apt Nortura D2 Magasin Bleed Westerdals Høyskole