Geelmuyden Kiese søker produksjonsleder for film

Søknadsfrist: 5. aug 2019

Fulltidsstilling i Oslo

Arbeidsoppgaver

GK Film er på jakt etter en produksjonsleder i en 100% stilling som kan hjelpe til med pre-prododuksjon og produksjon av en rekke av våre reklamefilmer, store og små produksjoner. 

Vi er ute etter en erfaren produksjonsleder, med et godt nettverk og helst erfaring med levering til kommersielle kunder. Må kunne holde i flere filmprosjekter samtidig og takle travle hverdager. Stillingen er et engasjement frem til jul 2019, med mulighet for forlengelse og fast stilling. Kun erfarne søkere vil bli vurdert.
  

Kvalifikasjoner

  • Flere års erfaring fra reklamebransjen 
  • God kunnskap om bransjen og prosjeksjonsfaget 
  • Kan jobbe etter samme verdier som oss i GK,  åpenhet, mot, integritet og humor  

Personlige egenskaper

Du er en selvstendig person som liker å være i et miljø hvor tempoet er høyt og vi har det gøy. Du har verdier som passer inn i Skandinavias største kommunikasjonsbyrå.

Vi tilbyr

  • Et bredt og spennende fagmiljø   
  • Gode muligheter for utvikling 
  • Gode betingelser

Se annonsen her. 

Om Geelmuyden Kiese

I Geelmuyden Kiese flytter vi makt og innflytelse i favør av våre kunder ved hjelp av kommunikasjon. Vi tror ikke på kommunikasjon for kommunikasjonens skyld. Vi tror på kommunikasjon som et middel for å skape endring. Det krever innsikt, strategisk teft og kreative løsninger. Derfor jobber 150 medarbeidere med 40 ulike mastergrader hele tiden for å fremskaffe den riktige innsikten. Tenke gjennom de ubehagelige scenariene. Stille de vanskelige spørsmålene. Vi vet nemlig at god informasjon gir bedre beslutninger. At kommunikasjon kan skape endring.

Tips andre om jobben

Hva sier tidligere annonsører?

«Jeg opplevde at det var veldig intuitivt og enkelt å legge ut en annonse, og annonsen ble også publisert raskt. Vi fikk mange gode søknader på svært kort tid.»

— Camilla Watz Johannessen, JCP Ignite

«Vi fikk enorm respons, 75 søkere etter 10 dager. Og vi har funnet to veldig flinke kandidater – som begge vil få en mulighet hos oss. KJ [virker som] et veldig aktivt møtepunkt mellom jobbsøkere og arbeidsgivere med tanke på responsen vi fikk.»

— Marianne Eskeland, Try

«Vi opplever at rekrutteringsannonsene blir lagt merke til – av de folkene vi vil skal legge merke til dem.»

— Fasett Reklamebyrå

Les mer om å annonsere hos oss

«Vi er veldig fornøyd med responsen vi fikk på våre stillingsannonser på Kreative Jobber. Annonsene stod i kun én uke, og vi fikk inn over 80 søknader! Vi vil helt klart bruke denne kanalen neste gang vi søker etter folk.»

— Elisabeth Holter-Schøyen, daglig leder, Selters Design

Er du på utkikk etter en kreativ jobb?

Vi er på utkikk etter deg!

Bli en del av nettverket vårt!

Talenter fra vårt nettverk har fått jobb hos

Making Waves Netlife Research NRK Dagbladet Try / Apt Nortura D2 Magasin Bleed Westerdals Høyskole