Geelmuyden Kiese søker Senior Prosjektleder - Reklame

Søknadsfrist: 26. mai 2019

Fulltidsstilling i Oslo

Som senior prosjektleder vil du ha ansvar for alt som skal gjøres i et kundeforhold, og jobber tett med kundeansvarlig, rådgiver, kreativt team interne produksjonsressurser samt eksterne samarbeidspartnere. Det kreves at du er organisatorisk sterk og har god oversikt over alt som kreves for å styre prosjekter for kunder som beveger seg mellom reklame og PR i kommunikasjonslandskapet. Sammen med kundeansvarlig evner du å bistå kunder med navigeringen mellom betalte og fortjente kanaler.  Hos oss vil du jobbe med offensive kunder, fra både privat og offentlig sektor.

Vi søker etter deg som har:

  • Flere års erfaring fra reklamebransjen 
  • God kunnskap om bransjen og prosjektlederfaget 
  • Har verdier som passer oss

Personlige egenskaper

Du er en selvstendig person som liker å være i et miljø hvor tempoet er høyt og vi har det gøy. Du har verdier som passer inn i Skandinavias største kommunikasjonsbyrå.

Vi tilbyr :

  • Et bredt og spennende fagmiljø  
  • Gode muligheter for utvikling 
  • Gode betingelser

Se annonsen her. 


Eventuelle pørsmål om stillingen rettes til: Petter Herming, partner og seniorrådgiver, mobil: 95007672  epost: petter.herming@gknordic.com

Om Geelmuyden Kiese

I Geelmuyden Kiese flytter vi makt og innflytelse i favør av våre kunder ved hjelp av kommunikasjon. Vi tror ikke på kommunikasjon for kommunikasjonens skyld. Vi tror på kommunikasjon som et middel for å skape endring. Det krever innsikt, strategisk teft og kreative løsninger. Derfor jobber 150 medarbeidere med 40 ulike mastergrader hele tiden for å fremskaffe den riktige innsikten. Tenke gjennom de ubehagelige scenariene. Stille de vanskelige spørsmålene. Vi vet nemlig at god informasjon gir bedre beslutninger. At kommunikasjon kan skape endring.

Tips andre om jobben

Hva sier tidligere annonsører?

«Jeg opplevde at det var veldig intuitivt og enkelt å legge ut en annonse, og annonsen ble også publisert raskt. Vi fikk mange gode søknader på svært kort tid.»

— Camilla Watz Johannessen, JCP Ignite

«Vi fikk enorm respons, 75 søkere etter 10 dager. Og vi har funnet to veldig flinke kandidater – som begge vil få en mulighet hos oss. KJ [virker som] et veldig aktivt møtepunkt mellom jobbsøkere og arbeidsgivere med tanke på responsen vi fikk.»

— Marianne Eskeland, Try

«Vi opplever at rekrutteringsannonsene blir lagt merke til – av de folkene vi vil skal legge merke til dem.»

— Fasett Reklamebyrå

Les mer om å annonsere hos oss

«Vi er veldig fornøyd med responsen vi fikk på våre stillingsannonser på Kreative Jobber. Annonsene stod i kun én uke, og vi fikk inn over 80 søknader! Vi vil helt klart bruke denne kanalen neste gang vi søker etter folk.»

— Elisabeth Holter-Schøyen, daglig leder, Selters Design

Er du på utkikk etter en kreativ jobb?

Vi er på utkikk etter deg!

Bli en del av nettverket vårt!

Talenter fra vårt nettverk har fått jobb hos

Making Waves Netlife Research NRK Dagbladet Try / Apt Nortura D2 Magasin Bleed Westerdals Høyskole