TRY AS søker Grafisk Designer - vikariat

Søknadsfrist: 25. mar 2019

Fulltidsstilling i Oslo

Vi søker formsterk grafisk designer til vår designavdeling. Vikariatet varer fra 1. april (evt umiddelbart) til 1. november, med mulighet for forlengelse.

Vår designavdeling består av 13 formgivere med ulik kompetanse innenfor grafisk design og produksjon. Vi leverer konsept- og idéskisser til husets kreative team, men jobber også med egne prosjekter innenfor design.

Du må ha sterk kompetanse innenfor relevante programvarer og gjerne ha erfaring med grafisk design fra reklamebransjen. Du må være sulten og ha stor kapasitet, og det er viktig at du brenner for faget vårt.

Du kommer til å jobbe i et spennende kreativt miljø – tett med de aller flinkeste i vår bransje. På din kundeliste vil det stå merkenavn som: Norwegian, VW, DNB, Equinor, Tine og mange flere små og store kunder.

Om TRY AS

TRY- huset i Øvre Slottsgate 8 består av selskapene TRY Reklamebyrå, TRY Apt- teknologibyrå, TRY Opt- digitalt mediebyrå og TRY Råd- kommunikasjonsbyrå.

Vi har spesialister innenfor rådgivning, teknologi, content marketing, CRM, digitale medier, design og grafisk produksjon. I den årlige byråundersøkelsen som gjennomføres av Kampanje og TNS Gallup, er TRY rangert som Årets Byrå 15 år på rad i konkurranse med andre norske reklame-, PR-, teknologi- og mediebyråer.

Tips andre om jobben

Hva sier tidligere annonsører?

«Jeg opplevde at det var veldig intuitivt og enkelt å legge ut en annonse, og annonsen ble også publisert raskt. Vi fikk mange gode søknader på svært kort tid.»

— Camilla Watz Johannessen, JCP Ignite

«Vi fikk enorm respons, 75 søkere etter 10 dager. Og vi har funnet to veldig flinke kandidater – som begge vil få en mulighet hos oss. KJ [virker som] et veldig aktivt møtepunkt mellom jobbsøkere og arbeidsgivere med tanke på responsen vi fikk.»

— Marianne Eskeland, Try

«Vi opplever at rekrutteringsannonsene blir lagt merke til – av de folkene vi vil skal legge merke til dem.»

— Fasett Reklamebyrå

Les mer om å annonsere hos oss

«Vi er veldig fornøyd med responsen vi fikk på våre stillingsannonser på Kreative Jobber. Annonsene stod i kun én uke, og vi fikk inn over 80 søknader! Vi vil helt klart bruke denne kanalen neste gang vi søker etter folk.»

— Elisabeth Holter-Schøyen, daglig leder, Selters Design

Er du på utkikk etter en kreativ jobb?

Vi er på utkikk etter deg!

Bli en del av nettverket vårt!

Talenter fra vårt nettverk har fått jobb hos

Making Waves Netlife Research NRK Dagbladet Try / Apt Nortura D2 Magasin Bleed Westerdals Høyskole