Bakken & Bæck søker tekstforfatter

Søknadsfrist: 19. des 2018

Fulltidsstilling i Oslo

Vil du være med å lage morgendagens Vipps, Kolonial eller Kron? Hos Bakken & Bæck får du muligheten til å gjøre nettopp det, ved å jobbe tett med både norske, europeiske og amerikanske selskap for å utvikle fremtidens digitale tjenester og produkter.

Som tekstforfatter vil du være en svært viktig del av teamet vårt, og blant annet bidra til at teksten i tjenestene vi bygger har en helhetlig stil, og at de støtter opp om en god brukeropplevelse. Gjennom tett samarbeid med designere, utviklere og produkteiere vil du være med på å forenkle komplekst innhold og forme tjenestene slik at de blir enkle å bruke på tvers av plattformer.

I denne stillingen får du muligheten til å jobbe med utviklingen av nye konsepter, samtidig som du skriver og itererer på mikrotekster i brukergrensesnitt eller jobber redaksjonelt med egne ideer. Vi krever ikke at du er en erfaren UX-tekstforfatter, men det er en stor fordel om du er en god historieforteller på flere plattformer, og at du ser hvordan god tekst kan bidra til å skape gode digitale produkter.

I første omgang ser vi etter en tekstforfatter for et 6 måneders engasjement, men med mulighet for forlengelse.

Litt mer om deg: 


  • Snakker og skriver flytende norsk, og har gode engelskkunnskaper
  • Har noen års erfaring med profesjonell skriving
  • Har er en solid forståelse av hvordan design og tekst støtter hverandre, samt hvordan de sammen bidrar til gode brukeropplevelser i digitale flater
  • Har erfaring med å jobbe med digitale tjenester

Om Bakken & Bæck

Bakken & Bæck er et digitalt produktstudio som ble startet i 2011 av Johan Bakken og Tobias Bæck. Selskapet har i dag 55 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Amsterdam og Bonn i. Kundelisten inkluderer bla. Vipps, Coinbase, NTB, Schibsted og Formuesforvaltning, samt startups som bl.a. Kahoot, Kolonial og Morgenlevering. Selskapet står i tillegg bak egne startups som Wake og Orbit.

Tips andre om jobben

Hva sier tidligere annonsører?

«Jeg opplevde at det var veldig intuitivt og enkelt å legge ut en annonse, og annonsen ble også publisert raskt. Vi fikk mange gode søknader på svært kort tid.»

— Camilla Watz Johannessen, JCP Ignite

«Vi fikk enorm respons, 75 søkere etter 10 dager. Og vi har funnet to veldig flinke kandidater – som begge vil få en mulighet hos oss. KJ [virker som] et veldig aktivt møtepunkt mellom jobbsøkere og arbeidsgivere med tanke på responsen vi fikk.»

— Marianne Eskeland, Try

«Vi opplever at rekrutteringsannonsene blir lagt merke til – av de folkene vi vil skal legge merke til dem.»

— Fasett Reklamebyrå

Les mer om å annonsere hos oss

«Vi er veldig fornøyd med responsen vi fikk på våre stillingsannonser på Kreative Jobber. Annonsene stod i kun én uke, og vi fikk inn over 80 søknader! Vi vil helt klart bruke denne kanalen neste gang vi søker etter folk.»

— Elisabeth Holter-Schøyen, daglig leder, Selters Design

Er du på utkikk etter en kreativ jobb?

Vi er på utkikk etter deg!

Bli en del av nettverket vårt!

Talenter fra vårt nettverk har fått jobb hos

Making Waves Netlife Research NRK Dagbladet Try / Apt Nortura D2 Magasin Bleed Westerdals Høyskole