TRY Reklamebyrå søker designer

Vi søker designer til et vikariat i vår designavdeling. Vi trenger noen som har formsans og jobber raskt i basis-programmene i Adobe pakken - Indesign, Illustrator og Photoshop.

Fint om du har erfaring fra arbeid som designer i reklamebyrå.

Du kommer til å jobbe med kunder som Equinor, Norwegian, Telenor og Skoda. Bare for å nevne noen. Det er hektisk hos oss så du må være innstilt på å jobbe mye og gjerne være rask. At du har en positiv innstilling er en forutsetning.

Send mail med CV og portfolio.

Om TRY Reklamebyrå

TRY Reklamebyrå ble etablert av Kjetil Try og Einar Fjøsne i 1998. I dag teller TRY-gruppen 170 medarbeidere fordelt på selskapene TRY Reklamebyrå, TRY Apt (digital produksjon), TRY Opt (Media) og TRY Råd. Samt POL Reklamebyrå.


TRY er et fullservice reklamebyrå med alt det innebærer i en ny medieverden. Kjernen i byrået består av 15 kreative team som i det daglige jobber med strategisk kreative løsninger for kunder som DNB, Equinor, Tine, Norsk Tipping, Norwegian, Orkla og mange flere små og store kunder innen et bredt spekter av bransjer.
I huset har vi også spesialister innen PR/rådgivning, content marketing, CRM, digitale medier, grafisk design og produksjon.
Norske annonsører har i den årlige byråundersøkelsen gjennomført av TNS Gallup rangert TRY som Årets Byrå 15 år på rad.

Tips andre om jobben

Hva sier tidligere annonsører?

«Jeg opplevde at det var veldig intuitivt og enkelt å legge ut en annonse, og annonsen ble også publisert raskt. Vi fikk mange gode søknader på svært kort tid.»

— Camilla Watz Johannessen, JCP Ignite

«Vi fikk enorm respons, 75 søkere etter 10 dager. Og vi har funnet to veldig flinke kandidater – som begge vil få en mulighet hos oss. KJ [virker som] et veldig aktivt møtepunkt mellom jobbsøkere og arbeidsgivere med tanke på responsen vi fikk.»

— Marianne Eskeland, Try

«Vi opplever at rekrutteringsannonsene blir lagt merke til – av de folkene vi vil skal legge merke til dem.»

— Fasett Reklamebyrå

Les mer om å annonsere hos oss

«Vi er veldig fornøyd med responsen vi fikk på våre stillingsannonser på Kreative Jobber. Annonsene stod i kun én uke, og vi fikk inn over 80 søknader! Vi vil helt klart bruke denne kanalen neste gang vi søker etter folk.»

— Elisabeth Holter-Schøyen, daglig leder, Selters Design

Er du på utkikk etter en kreativ jobb?

Vi er på utkikk etter deg!

Bli en del av nettverket vårt!

Talenter fra vårt nettverk har fått jobb hos

Making Waves Netlife Research NRK Dagbladet Try / Apt Nortura D2 Magasin Bleed Westerdals Høyskole