D2 søker AD – vikariat

Søknadsfrist: 30. jul 2018

Fulltidsstilling i Oslo

Det er ledig et vikariat som AD i D2, Dagens Næringslivs fredagsmagasin, frem til 15. mai 2019. Tiltredelse i august eller etter avtale.   

Vi søker en kreativ person som kan være med å forme D2. Jobben innebærer idéutvikling, design og ferdigstillelse av sider. Du må se visuelle muligheter og ha blikk for detaljer.  

Desken i D2 er integrert i redaksjonen, og du vil samarbeide tett med både fotografer og journalister.  

D2 dekker områder som design, arkitektur, mote, kunst, mat, trening, reise og livsstil. Interesse for og kunnskap om noen av disse områdene er en fordel.  

Fortrolighet med programvare som InDesign, Photoshop og Illustrator er en forutsetning. Erfaring med eller utdannelse innen avis- eller magasindesign er ønskelig.  

Kvinner og personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

For spørsmål, kontakt vaktsjef Bjørnar Valdal: bjornar.valdal@dn.no / 932 56 124.

Om D2

Dagens Næringsliv er et selskap i konsernet NHST Media Group. Dagens Næringsliv er Norges ledende næringslivsavis. Hver uke leser over en million mennesker Dagens Næringsliv på nett, mobil, nettbrett og papir.

Tips andre om jobben

Hva sier tidligere annonsører?

«Jeg opplevde at det var veldig intuitivt og enkelt å legge ut en annonse, og annonsen ble også publisert raskt. Vi fikk mange gode søknader på svært kort tid.»

— Camilla Watz Johannessen, JCP Ignite

«Vi fikk enorm respons, 75 søkere etter 10 dager. Og vi har funnet to veldig flinke kandidater – som begge vil få en mulighet hos oss. KJ [virker som] et veldig aktivt møtepunkt mellom jobbsøkere og arbeidsgivere med tanke på responsen vi fikk.»

— Marianne Eskeland, Try

«Vi opplever at rekrutteringsannonsene blir lagt merke til – av de folkene vi vil skal legge merke til dem.»

— Fasett Reklamebyrå

Les mer om å annonsere hos oss

«Vi er veldig fornøyd med responsen vi fikk på våre stillingsannonser på Kreative Jobber. Annonsene stod i kun én uke, og vi fikk inn over 80 søknader! Vi vil helt klart bruke denne kanalen neste gang vi søker etter folk.»

— Elisabeth Holter-Schøyen, daglig leder, Selters Design

Er du på utkikk etter en kreativ jobb?

Vi er på utkikk etter deg!

Bli en del av nettverket vårt!

Talenter fra vårt nettverk har fått jobb hos

Making Waves Netlife Research NRK Dagbladet Try / Apt Nortura D2 Magasin Bleed Westerdals Høyskole