FASETT søker kreatører

Søknadsfrist: 3. aug 2018

Fulltidsstilling i Stavanger

Nyutdannet eller junior AD og/eller tekstforfatter som vil mer enn å bare hjelpe til?

Vi søker dere begge!

Kall dere gjerne idésterke visualiserere eller kreative med sikker formsans eller innholdsprodusent eller tekstforfattere eller junior-ad. Dere vet hvem dere er. Ikke hvilken tittel dere har. Gi oss beskjed om hva dere kan bidra med!

Slik bør våre nye kreatører kunne beskrives:

– kreative og nysgjerrige og kan utvikle både nye ideer og ta eksisterende konsepter til nye høyder på vegne av en rekke interessante og spennende kunder og oppdragsgivere, eksempler er Avinor, VB (Varme & Bad), Universitetet i Stavanger og Sandnes Sparebank.

– ha et sterkt ønske og kunnskap om å skape nytenkende løsninger på alle flater, spesielt de digitale

– alltid på jakt etter ny kunnskap og muligheter til å lære seg noe nytt

– liker å dele kunnskap med kolleger

– er positive, utadvendte og kan snakke for seg

Fasett kan tilby store muligheter og spennende oppgaver i Stavangers største og fremste design- og reklamemiljø, videreopplæring og -utvikling, god lønn, mulighet for bonus og gode velferdsordninger – og ellers det dyktige folk trenger for å gjøre en best mulig jobb.


Søk før det blir høst!

Om FASETT

Fasett er et kommunikasjonsbyrå med for tiden 20 ansatte, med forventet byråomsetning i 2018 på over 25 mill og god lønnsomhet. Vi har vunnet en rekke kreative priser nasjonalt og internasjonalt og er medlem i bransjeorganisasjonen Kreativt Forum og det internasjonale nettverket av uavhengige kommunikasjonsbyråer, Imagepartners. Gjennom kunnskap, mot og engasjement skaper vi verdier for stadig flere kunder, der kunder som Avinor, VB (Varme & Bad), Sandnes Sparebank, Universitetet i Stavanger og DNV GL er blant de største. 

Tips andre om jobben

Hva sier tidligere annonsører?

«Jeg opplevde at det var veldig intuitivt og enkelt å legge ut en annonse, og annonsen ble også publisert raskt. Vi fikk mange gode søknader på svært kort tid.»

— Camilla Watz Johannessen, JCP Ignite

«Vi fikk enorm respons, 75 søkere etter 10 dager. Og vi har funnet to veldig flinke kandidater – som begge vil få en mulighet hos oss. KJ [virker som] et veldig aktivt møtepunkt mellom jobbsøkere og arbeidsgivere med tanke på responsen vi fikk.»

— Marianne Eskeland, Try

«Vi opplever at rekrutteringsannonsene blir lagt merke til – av de folkene vi vil skal legge merke til dem.»

— Fasett Reklamebyrå

Les mer om å annonsere hos oss

«Vi er veldig fornøyd med responsen vi fikk på våre stillingsannonser på Kreative Jobber. Annonsene stod i kun én uke, og vi fikk inn over 80 søknader! Vi vil helt klart bruke denne kanalen neste gang vi søker etter folk.»

— Elisabeth Holter-Schøyen, daglig leder, Selters Design

Er du på utkikk etter en kreativ jobb?

Vi er på utkikk etter deg!

Bli en del av nettverket vårt!

Talenter fra vårt nettverk har fått jobb hos

Making Waves Netlife Research NRK Dagbladet Try / Apt Nortura D2 Magasin Bleed Westerdals Høyskole