FASETT søker rådgiver som kan sine ting

Søknadsfrist: 3. aug 2018

Fulltidsstilling i Stavanger

Fasett er et godt etablert fullservice design- og reklamebyrå som fra vårt kontor i Stavanger betjener både internasjonale, nasjonale og regionale kunder i alle kategorier og av ulike størrelser på en måte vi opplever at de setter pris på. Vi vil vokse og behøver derfor en ny kundeansvarlig rådgiver.

Vår nye rådgiver behersker både kommunikasjon og business og ikke minst har evnen til å formidle og forankre vår samlede kompetanse på ledelsesnivå hos krevende kunder.

Dersom det er deg, vil du umiddelbart få stort ansvar – og mulighet til å bidra til å utvikle noen av våre største kunder i Fasett og ikke minst; etablere nye, viktige kundeforhold. 

Du vil få ansvaret for å utarbeide kommunikasjons- og merkevarestrategier og vil jobbe tett med, og lede team av både kreatører, designere, prosjektledere og andre rådgivere i byrået. Ansvar for utvikling av innsikt, analyse og mediestrategi for våre kunder vil også være en sentral oppgave.

Dette krever nok at du er en person som har gode strategiske og analytiske egenskaper og har bakgrunn fra reklame, merkevareledelse, design og/eller kommunikasjon. Erfaring fra byrå og/eller sentral i byråsamarbeid som kunde, ser vi på som svært viktig. Du må være trygg i din rolle og kunne uttrykke ekte engasjement og følelser overfor gode, kreative løsninger.

Faglig er du oppdatert på et høyt nivå, og du har en god teknologisk forståelse og kunnskap om endringene som skjer i verden, i tillegg til å være initiativrik, selvgående og får ting gjort. Glemte vi at du er positiv, sosial og tåler krevende kunder uten å gå i kjelleren?

Fasett tilbyr:

– fulltidsstilling midt i Stavanger med ansvar og stor frihet 

– utfordrende og varierte arbeidsoppgaver og gode muligheter for personlig og faglig utvikling 

– et godt og spennende arbeidsmiljø med ambisiøse og dyktige medarbeidere 

– en solid portefølje av kunder og oppdragsgivere, både lokale, nasjonale og internasjonale 

– konkurransedyktig lønn, gode betingelser, personalgoder og bonus 

– tilgang til det største, kreative kommunikasjons-miljøet i Stavanger og sannsynligvis den mest spennende jobben i området for en rådgiver som ønsker seg til et byrå.

Om FASETT

Fasett er et kommunikasjonsbyrå med for tiden 20 ansatte, med forventet byråomsetning i 2018 på over 25 mill og god lønnsomhet. Vi har vunnet en rekke kreative priser nasjonalt og internasjonalt og er medlem i bransjeorganisasjonen Kreativt Forum og det internasjonale nettverket av uavhengige kommunikasjonsbyråer, Imagepartners. Gjennom kunnskap, mot og engasjement skaper vi verdier for stadig flere kunder, der kunder som Avinor, VB (Varme & Bad), Sandnes Sparebank, DNV GL og Universitetet i Stavanger er blant de største. 

Tips andre om jobben

Hva sier tidligere annonsører?

«Jeg opplevde at det var veldig intuitivt og enkelt å legge ut en annonse, og annonsen ble også publisert raskt. Vi fikk mange gode søknader på svært kort tid.»

— Camilla Watz Johannessen, JCP Ignite

«Vi fikk enorm respons, 75 søkere etter 10 dager. Og vi har funnet to veldig flinke kandidater – som begge vil få en mulighet hos oss. KJ [virker som] et veldig aktivt møtepunkt mellom jobbsøkere og arbeidsgivere med tanke på responsen vi fikk.»

— Marianne Eskeland, Try

«Vi opplever at rekrutteringsannonsene blir lagt merke til – av de folkene vi vil skal legge merke til dem.»

— Fasett Reklamebyrå

Les mer om å annonsere hos oss

«Vi er veldig fornøyd med responsen vi fikk på våre stillingsannonser på Kreative Jobber. Annonsene stod i kun én uke, og vi fikk inn over 80 søknader! Vi vil helt klart bruke denne kanalen neste gang vi søker etter folk.»

— Elisabeth Holter-Schøyen, daglig leder, Selters Design

Er du på utkikk etter en kreativ jobb?

Vi er på utkikk etter deg!

Bli en del av nettverket vårt!

Talenter fra vårt nettverk har fått jobb hos

Making Waves Netlife Research NRK Dagbladet Try / Apt Nortura D2 Magasin Bleed Westerdals Høyskole