Schjærven Reklamebyrå søker digital produsent

Søknadsfrist: 30. jun 2018

Fulltidsstilling i Oslo

Vi vokser og trenger en digital produsent!

Våre digitale produsenter koordinerer, styrer og planlegger prosjekter som involverer kreasjon på digitale flater. De samarbeider med ulike prosjekt-team og avdelinger, og holder oversikten over design og utvikling av digitale kampanjer. 

De må i tillegg sikre at alt som produseres er i tråd med merkevarens profil, og er kvalitetssikret. 

Daglige oppgaver 

En digital produsents typiske hverdag ser slik ut i Schjærven:   

 • Motta briefer fra kunder eller interne kontaktpunkter, og bygge gode relasjoner med disse.
 • Jobbe sammen med mediebyråer for å sikre at alle spesifikasjoner er korrekte.  - Utforme fremdriftsplaner for prosjektene.   
 • Holde alle involverte oppdatert på leveransene av de digitale kampanjene. Finne alle problemer og utfordringer, og sørge for å løse dem.    
 • Styre økonomien i prosjektene. 

Du er god på:  

 • Å organisere. Du må være svært organisert for å kunne drive flere prosjekter samtidig, evne å holde alle involverte oppdatert, og samtidig sikre at prosjektstyring og fakturering alltid er utført.  
 • Diplomatiske evner: Du vil arbeide med både kreatører og utviklere, som av og til ønsker motstridende ting.   
 • Kundepleie:  Du må kunne formidle svært tekniske begreper til ikke-digitale kunder.    
 • Budsjettstyring: Du må kunne utarbeide kostnadsestimater, samt delegere store budsjetter for prosjekter og følge opp disse fortløpende.     
 • Ressursstyring: Du må kunne identifisere og tildele riktige ressurser, og briefe dem når prosjektene skal løses.    
 • Tredjepartsstyring: Av og til må du outsource jobber, eller kommunisere med eksterne ressurser som også arbeider på kundenes prosjekter.    
 • Multitasking: Du må være komfortabel med å styre helt ulike prosjekter, med ulike design- og utviklingsteam og kontaktpersoner. Du må ha evnen til å holde deg rolig, selv om du er stresset og evne å prioritere de ulike oppgavene som skal løses.

Relevant erfaring

Du må ha god digital forståelse og erfaring med integrerte prosjekter innen reklame og markedsføring, inkludert digitale løsninger. 


Du må også vise at du har levert prosjektene fra start til slutt, og det er ekstra fint hvis du har erfaring med å jobbe med større merkevarer, og design- og utviklingsteam. 

Søknadsfrist:
Vi behandler søknader fortløpende - ikke vent med å sende inn ditt kandidatur! Send din CV og søknad til Iren Legøy Aagaard på iren.aagaard@schjarven.no. Har du spørsmål så send mail eller ring 97 76 50 41.

Om Schjærven Reklamebyrå

Schjærven-gruppen er et av Norges største kommunikasjonshus med over 180 ansatte, bestående av selskapene Schjærven AS (konsern), Schjærven Reklamebyrå, Schjærven Sthlm (Sverige), Clockwork (Studio og Film), Re:Media (Mediebyrå), Madington (digitalt produksjonsselskap) og Produksjonssjefen (print-broker). 

Schjærven Reklamebyrå er spesialister på retail marketing. Dette gir en resultatorientert tilnærming som er svært relevant for alle annonsører i dagens marked. 
Vi jobber med flere av Norges og Nordens største annonsører som Power, XXL, Vita, NorgesEnergi, Bohus, Block Watne, OBOS, Krogh Optikk og andre. 
Vårt reklamekonsept ”Salg kan kjøpes” er like relevant i dag som det var da Stein Schjærven startet selskapet i 1962.  Hos oss finner du et kompetent fagmiljø og et uformelt fellesskap med kunden i fokus.

Tips andre om jobben

Hva sier tidligere annonsører?

«Jeg opplevde at det var veldig intuitivt og enkelt å legge ut en annonse, og annonsen ble også publisert raskt. Vi fikk mange gode søknader på svært kort tid.»

— Camilla Watz Johannessen, JCP Ignite

«Vi fikk enorm respons, 75 søkere etter 10 dager. Og vi har funnet to veldig flinke kandidater – som begge vil få en mulighet hos oss. KJ [virker som] et veldig aktivt møtepunkt mellom jobbsøkere og arbeidsgivere med tanke på responsen vi fikk.»

— Marianne Eskeland, Try

«Vi opplever at rekrutteringsannonsene blir lagt merke til – av de folkene vi vil skal legge merke til dem.»

— Fasett Reklamebyrå

Les mer om å annonsere hos oss

«Vi er veldig fornøyd med responsen vi fikk på våre stillingsannonser på Kreative Jobber. Annonsene stod i kun én uke, og vi fikk inn over 80 søknader! Vi vil helt klart bruke denne kanalen neste gang vi søker etter folk.»

— Elisabeth Holter-Schøyen, daglig leder, Selters Design

Er du på utkikk etter en kreativ jobb?

Vi er på utkikk etter deg!

Bli en del av nettverket vårt!

Talenter fra vårt nettverk har fått jobb hos

Making Waves Netlife Research NRK Dagbladet Try / Apt Nortura D2 Magasin Bleed Westerdals Høyskole