JCP søker visuell formidler // grafisk designer

Søknadsfrist: 28. mai 2018

Fulltidsstilling i Oslo

Bli med:

Som kommunikasjons- og eventbyrå er JCP et av Norges største og mest ambisiøse. Vi skal være ledende innenfor alle våre tjenesteområder, noe som også gjelder design og levende innhold. 

Vår eventvirksomhet er en betydningsfull innholdsleverandør, i det vi jobber med alt fra noen av Norges mest profilerte merkevarer, konferanser, organisasjoner og virksomheter. Følgelig har også JCP en helt unik sammensetning av kommunikasjonsspesialister og kreative.   

Til en relativt nyopprettet stilling ser vi nå etter deg som kan utfylle teamet med allsidig designkompetanse, stilsikker uttrykksform og god kommunikasjonsforståelse.
  

Sånn er du: 

Vi ser etter deg med fagbakgrunn i design eller visuell kommunikasjon og minst tre års erfaring. Det kan være du er illustratør, grafisk designer eller animatør, men det viktigste er at du er en kreativ, visuell formidler. 

Det er egentlig tre sentrale krav til deg og arbeidet ditt; det må se umåtelig bra ut, det må gi mening, og du må være en drøm å samarbeide med, både fordi du har gode mellommenneskelige egenskaper og utfordrer på ditt eget felt. 

Det meste vi gjør skaper møter mellom mennesker, så det er fordel om du har erfaring med eller interesse for publikumsorientert kommunikasjon, herunder utvikling av presentasjoner og annet type innhold. Hos oss er det høyt aktivitetsnivå – det er ikke alltid like lett å se hva som kommer rundt neste hjørne, og det kan plutselig bli mye å gjøre på en gang. Da er det viktig at du jobber effektivt og samarbeider godt med kunder og kolleger. 
  

Du vil jobbe med: 

- Layout til presentasjoner og rådgivning på visuelt innhold, fortrinnsvis i Powerpoint eller Keynote.

- Innholdsutvikling sammen med kommunikasjonsrådgiver.

- Grafisk utvikling, herunder reklamemateriell, visuell identitet, eventdesign og dekor.

- Prosjektledelse og/eller regi på større innholdsproduksjoner.  

Om stillingen: 

Fast stilling som rapporterer til kommunikasjonsleder.

Om JCP

JCP er et kommunikasjonsbyrå som leverer event, reklame, eventreiser, PR og digital. Med kontorer i Oslo, Stockholm og København, er vi stolte av å kunne tilby en sluttet sirkel av markedsførings- og kommunikasjonstjenester i hele Norden.


Totalt har JCP 135 ansatte, i tillegg til 500 dyktige og erfarne frilansere med lokalt tilhold i alle av Skandinavias større byer.

Vi mener at en forutsetning for å bli påvirket, er å bli involvert. Derfor er vi ikke fornøyde selv om folk skjønner hva vi mener. De må tro på hva vi sier og bli med. Målet som er felles for alt vi gjør, er Captivate People.

Tips andre om jobben

Hva sier tidligere annonsører?

«Jeg opplevde at det var veldig intuitivt og enkelt å legge ut en annonse, og annonsen ble også publisert raskt. Vi fikk mange gode søknader på svært kort tid.»

— Camilla Watz Johannessen, JCP Ignite

«Vi fikk enorm respons, 75 søkere etter 10 dager. Og vi har funnet to veldig flinke kandidater – som begge vil få en mulighet hos oss. KJ [virker som] et veldig aktivt møtepunkt mellom jobbsøkere og arbeidsgivere med tanke på responsen vi fikk.»

— Marianne Eskeland, Try

«Vi opplever at rekrutteringsannonsene blir lagt merke til – av de folkene vi vil skal legge merke til dem.»

— Fasett Reklamebyrå

Les mer om å annonsere hos oss

«Vi er veldig fornøyd med responsen vi fikk på våre stillingsannonser på Kreative Jobber. Annonsene stod i kun én uke, og vi fikk inn over 80 søknader! Vi vil helt klart bruke denne kanalen neste gang vi søker etter folk.»

— Elisabeth Holter-Schøyen, daglig leder, Selters Design

Er du på utkikk etter en kreativ jobb?

Vi er på utkikk etter deg!

Bli en del av nettverket vårt!

Talenter fra vårt nettverk har fått jobb hos

Making Waves Netlife Research NRK Dagbladet Try / Apt Nortura D2 Magasin Bleed Westerdals Høyskole