MK Norway søker prosjektleder

Søknadsfrist: 24. mar 2018

Fulltidsstilling i Oslo

I MK vil du være prosjektleder for noen av våre største kunder, hvor du vil ha ansvaret for gjennomføring og koordinering av spennende og krevende prosjekter. Du er ryddig og fokusert, og leverer i henhold til MKs høye krav til kvalitet og effektiv prosjektgjennomføring. Kanskje har du en liten konsulent i magen, og vil utvikle din egen kundeportefølje? Du bør ha 2-3 års byråerfaring, og gjerne erfaring med prosjektledelse av digitale prosjekter (producer). Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode kolleger og spennende prosjekter i et byrå som fortsetter veien mot toppen. Tiltredelse snarest. Spørsmål om stillingen: Einar Rustad Nilssen - 90699697

Om MK Norway

MK Norway er et utfordrerbyrå som skaper sterke merker og eksepsjonelle resultater. Vi er 15 ansatte med kontorer i Oslo og Bergen, og jobber under tenkningen «one office». Vi tror på en utradisjonell miks av spesialister med internasjonal erfaring.  Våre ansatte har bakgrunn fra byråer som Crispin Porter+Bogusky, Leo Burnett NY, McCann, M&C Saatchi New York, Ogilvy Paris, Wieden+Kennedy.

Tips andre om jobben

Hva sier tidligere annonsører?

«Jeg opplevde at det var veldig intuitivt og enkelt å legge ut en annonse, og annonsen ble også publisert raskt. Vi fikk mange gode søknader på svært kort tid.»

— Camilla Watz Johannessen, JCP Ignite

«Vi fikk enorm respons, 75 søkere etter 10 dager. Og vi har funnet to veldig flinke kandidater – som begge vil få en mulighet hos oss. KJ [virker som] et veldig aktivt møtepunkt mellom jobbsøkere og arbeidsgivere med tanke på responsen vi fikk.»

— Marianne Eskeland, Try

«Vi opplever at rekrutteringsannonsene blir lagt merke til – av de folkene vi vil skal legge merke til dem.»

— Fasett Reklamebyrå

Les mer om å annonsere hos oss

«Vi er veldig fornøyd med responsen vi fikk på våre stillingsannonser på Kreative Jobber. Annonsene stod i kun én uke, og vi fikk inn over 80 søknader! Vi vil helt klart bruke denne kanalen neste gang vi søker etter folk.»

— Elisabeth Holter-Schøyen, daglig leder, Selters Design

Er du på utkikk etter en kreativ jobb?

Vi er på utkikk etter deg!

Bli en del av nettverket vårt!

Talenter fra vårt nettverk har fått jobb hos

Making Waves Netlife Research NRK Dagbladet Try / Apt Nortura D2 Magasin Bleed Westerdals Høyskole