its Happening søker freelancere

its Happening er et event & PR byrå med vekt på å gi kunden det lille ekstra. Vi er opptatt av estetikk og god kommunikasjon og ønsker derfor å knytte til oss de beste folka.  

Vi søker stadig freelancere til ulike oppdrag innen event. Førstkommende oppdrag vil være 22. - 24. februar - vinterarrangement på Strømmen Storsenter. 

Om its Happening

its Happening jobber med event & PR. Med tilgang til unike venues, skreddersydde team og med en estetisk tilnærming til oppgaven, tilrettelegger vi ditt event. Kundene våre er privatpersoner, bedrifter og brands i alle størrelser.

Tips andre om jobben

Hva sier tidligere annonsører?

«Jeg opplevde at det var veldig intuitivt og enkelt å legge ut en annonse, og annonsen ble også publisert raskt. Vi fikk mange gode søknader på svært kort tid.»

— Camilla Watz Johannessen, JCP Ignite

«Vi fikk enorm respons, 75 søkere etter 10 dager. Og vi har funnet to veldig flinke kandidater – som begge vil få en mulighet hos oss. KJ [virker som] et veldig aktivt møtepunkt mellom jobbsøkere og arbeidsgivere med tanke på responsen vi fikk.»

— Marianne Eskeland, Try

«Vi opplever at rekrutteringsannonsene blir lagt merke til – av de folkene vi vil skal legge merke til dem.»

— Fasett Reklamebyrå

Les mer om å annonsere hos oss

«Vi er veldig fornøyd med responsen vi fikk på våre stillingsannonser på Kreative Jobber. Annonsene stod i kun én uke, og vi fikk inn over 80 søknader! Vi vil helt klart bruke denne kanalen neste gang vi søker etter folk.»

— Elisabeth Holter-Schøyen, daglig leder, Selters Design

Er du på utkikk etter en kreativ jobb?

Vi er på utkikk etter deg!

Bli en del av nettverket vårt!

Talenter fra vårt nettverk har fått jobb hos

Making Waves Netlife Research NRK Dagbladet Try / Apt Nortura D2 Magasin Bleed Westerdals Høyskole