Tibe T Reklamebyrå søker Tekstforfatter/ konseptutvikler

Søknadsfrist: 31. Jan 2018

Fulltidsstilling i Trondheim

Vi søker tekstforfatter/konseptutvikler som har lyst til å skape effektive og nytenkende kommunikasjonsløsninger for spennende kunder. Du har relevant utdanning og erfaring innen kommunikasjon, reklame og tekstarbeid. Du er analytisk og har fokus på at kunnskap og innsikt skal ligge til grunn for strategier, konsepter og idèer. Du kan kunsten å skrive tekster som engasjerer og skaper resultater, og er dyktig til å ta ut de gode konseptene i digitale- og sosiale kanaler. Du er trygg i rollen som sentral i det strategisk kreative arbeidet, både internt i byrået og i møte med kunden.

Har du spørsmål kan du ringe Stine på tlf 932 13 993.

Om Tibe T Reklamebyrå


Tibe T er et reklamebyrå med spisskompetanse i utvikling av kreative kommunikasjonsstrategier og i å omsette disse til konsepter, idèer og tiltak som gir resultater. Vi er en gjeng erfarne og kunnskapsrike mennesker som brenner for kommunikasjonsfaget, og for gode idèer basert på kunnskap og målgruppeinnsikt. Vi har gjennom flere år vært et av Trondheims mest anerkjente reklamebyråer, og har gjort oss bemerket både lokalt og nasjonalt som et sterkt kreativt miljø. Vi tilbyr et uhøytidelig arbeidsmiljø og en spennende hverdag hvor vi stiller høye krav til hverandre. Byrået holder til i lyse, fine lokaler midt i Trondheim sentrum. Lyst til å jobbe med oss?

Tips andre om jobben

Hva sier tidligere annonsører?

«Jeg opplevde at det var veldig intuitivt og enkelt å legge ut en annonse, og annonsen ble også publisert raskt. Vi fikk mange gode søknader på svært kort tid.»

— Camilla Watz Johannessen, JCP Ignite

«Vi fikk enorm respons, 75 søkere etter 10 dager. Og vi har funnet to veldig flinke kandidater – som begge vil få en mulighet hos oss. KJ [virker som] et veldig aktivt møtepunkt mellom jobbsøkere og arbeidsgivere med tanke på responsen vi fikk.»

— Marianne Eskeland, Try

«Vi opplever at rekrutteringsannonsene blir lagt merke til – av de folkene vi vil skal legge merke til dem.»

— Fasett Reklamebyrå

Les mer om å annonsere hos oss

«Vi er veldig fornøyd med responsen vi fikk på våre stillingsannonser på Kreative Jobber. Annonsene stod i kun én uke, og vi fikk inn over 80 søknader! Vi vil helt klart bruke denne kanalen neste gang vi søker etter folk.»

— Elisabeth Holter-Schøyen, daglig leder, Selters Design

Er du på utkikk etter en kreativ jobb?

Vi er på utkikk etter deg!

Bli en del av nettverket vårt!

Talenter fra vårt nettverk har fått jobb hos

Making Waves Netlife Research NRK Dagbladet Try / Apt Nortura D2 Magasin Bleed Westerdals Høyskole