NAF Digital søker empatisk designer

Søknadsfrist: 20. Nov 2017

Fulltidsstilling i Oslo


Du har lidenskap for utmerket design og vet hvilken betydning brukeropplevelsen har for suksessen av digitale tjenester.

Er du nysgjerrig, tør å utfordre det etablerte og blir forelsket i problemet du prøver å løse? Har du et visjonært sinn, og er en råtass til å visualisere og prototype? Da er du kanskje det neste designtalentet vi ser etter! Vi ser etter deg som tenker selv, tar eierskap og skaper din egen rolle. Som designer i NAF Digital får du være med å løse reelle problemer og virkeliggjøre idéer som kan påvirke folks hverdagsreise til det bedre. Sammen skal vi skape fremtidens digitale trafikant-tjenester gjennom å utforske og eksperimentere med nye retninger og finne morgendagens kundebehov. 

Hos oss vil du være brukernes forkjemper, og skal sikre at tjenestene vi leverer treffer på behov og ikke minst overrasker og begeistrer. Du må derfor ha god erfaring med brukersentrert designmetodikk for å innhente dyp innsikt og forstå brukernes motivasjoner, atferd og utfordringer gjennom hele designprosessen. Hvis du i tillegg er god til å kommunisere og selge inn løsningsforslag og ideer, samt har erfaring med å utvikle sterke merkevarer er vi solgt. 

Du er kanskje nysgjerrig på hvordan vi har det hos oss? NAF Digital er nemlig ikke som alle andre startups. Med en veletablert merkevare i ryggen har vi fått kreativ frihet til å nå våre definerte mål. Vi er i startgropa og bygger fortsatt våre fagmiljøer, og en smidig arbeidsprosess som passer for oss. Vi skal prøve og feile sammen, og trenger folk som ikke er redde for å utforske, eksperimentere og stille spørsmål til det eksisterende. Du må derfor også trives i et herlig lite kaos, og motiveres av å bidra med din faglige nysgjerrighet og iver. Vi bretter opp ermene og sammen skal vi bygge en læringskultur med spennende utfordringer, og gjøre NAF Digital til et inspirerende sted å jobbe.


I korte trekk har vår neste designer:
 • En nysgjerrig tilnærming og lidenskap for design med solid erfaring innen UI og UX.
 • God kjennskap til brukersentrerte designprosesser og trives med å lede disse fra start til slutt.
 • Sterke visuelle ferdigheter med et veltrent øye for detaljer og brenner for verdiskapning gjennom godt designhåndverk.
 • Evnen til å omsette brukeroppgaver og forretningsmessige mål til funksjonelle og elegante visuelle konsepter som skaper resultater.
 • Erfaring med å jobbe i tverrfaglige team satt sammen av dyktige, ydmyke og selvgående individer.
 • Høy grad av modenhet, selvdisiplin og et strukturert sinn. Du ser muligheter og griper dem, tar ansvar, inspirerer og gir energi til andre på laget.
 • Et brennende ønske om å lære, og være med på å skape et sterkt fagmiljø innen design og kreativitet hos NAF Digital.

Til gjengjeld kan du forvente: 
 • En unik mulighet til å virkelig påvirke fremtiden til en av Norges mest kjente merkevarer - no pressure.
 • Muligheten til å la gründerspiren i deg få vokse og gro i trygge rammer.
 • Unikt eierskap og muligheten til å være med på hele reisen for våre tjenester.
 • Å være med å skape samfunnsnyttige løsninger som virkelig betyr noe, for mange.
 • Stort fokus på din faglige utvikling og du får selvsagt et eget budsjett satt av til inspirasjon og læring.
 • Høyt tempo. Mye ansvar. Uendelig med moro!
 • Rom for kreativ utfoldelse og så stort post-it forbruk som du måtte ønske.
 • Sosiale og hyggelige kollegaer. Vi tilbringer mye tid sammen, så det skulle bare mangle at vi trives i lag.
 • God lønn og gode betingelser.
 • Sentrumsnært arbeidssted, i nye og moderne lokaler med valg av utstyr etter ditt behov.
 • Smoothie-fredager og godis.

Om NAF Digital

NAF Digital er en startup i NAF - en av Norges mest kjente merkevarer med over 750.000 medlemmer og kunder i ryggen. Vi skal skape fremtidens digitale trafikant-tjenester ved å utforske og eksperimentere med nye retninger og finne morgendagens kundebehov.

Tips andre om jobben

Hva sier tidligere annonsører?

«Jeg opplevde at det var veldig intuitivt og enkelt å legge ut en annonse, og annonsen ble også publisert raskt. Vi fikk mange gode søknader på svært kort tid.»

— Camilla Watz Johannessen, JCP Ignite

«Vi fikk enorm respons, 75 søkere etter 10 dager. Og vi har funnet to veldig flinke kandidater – som begge vil få en mulighet hos oss. KJ [virker som] et veldig aktivt møtepunkt mellom jobbsøkere og arbeidsgivere med tanke på responsen vi fikk.»

— Marianne Eskeland, Try

«Vi opplever at rekrutteringsannonsene blir lagt merke til – av de folkene vi vil skal legge merke til dem.»

— Fasett Reklamebyrå

Les mer om å annonsere hos oss

«Vi er veldig fornøyd med responsen vi fikk på våre stillingsannonser på Kreative Jobber. Annonsene stod i kun én uke, og vi fikk inn over 80 søknader! Vi vil helt klart bruke denne kanalen neste gang vi søker etter folk.»

— Elisabeth Holter-Schøyen, daglig leder, Selters Design

Er du på utkikk etter en kreativ jobb?

Vi er på utkikk etter deg!

Bli en del av nettverket vårt!

Talenter fra vårt nettverk har fått jobb hos

Making Waves Netlife Research NRK Dagbladet Try / Apt Nortura D2 Magasin Bleed Westerdals Høyskole