Empefire søker Creative Director

Søknadsfrist: 24. Nov 2017

Fulltidsstilling i Oslo

Våre to kreative ledere går over i nye roller i Empefire, og vi søker nå en sterk kreativ leder til å lede området "Kreativitet" i vårt byrå.

Vi definerer kreativitet som vår evne til å ta i bruk alle de virkemidlene som i dag er tilgjengelige, og gjennom dette sikre at våre oppdragsgivere er relevante, konkurransedyktige og gjennom dette oppnår effekt for sine investeringer.

Vi tror at den rette kandidaten er visjonær, har sterke meninger og tanker om hvordan kreativitet i fremtidens byrå skal være, og har lyst til å sette sitt preg på hvordan både etablerte merkevarer og mange av våre nye oppdragsgivere skal løfte sin kommunikasjon, produkter og tjenester til nye høyder.

Det er absolutt en fordel om du er vant til å utvikle kreative konsepter i tradisjonelle og digitale kanaler, men vi tror også du har krydret dette med teknologiforståelse og at du er opptatt av hvordan vi mennesker er skrudd sammen - i form av relevant forbrukerinnsikt.

Som leder er du en rollemodell og en både våre erfarne kreatører og nye talenter ser opp til. Du har sterke menneskelige lederegenskaper som evner å utvikle, forvalte og inspirere våre kreative ressurser til å tenke nytt og relevant i en kontinuerlig endret hverdag for våre oppdragsgivere.

Om dette har trigget nysgjerrigheten din, kan du kontakte vår byråleder Ben Christensen på ben@empefire.no eller telefon +47 90 79 98 79. 

Om Empefire

Empefire ble etablert i 2015 og består av over 40 medarbeidere med kompetanse
innen strategi, kreativitet, design, teknologi og innhold. Vi er opptatt av
mangfold og er hele 6 nasjonaliteter på kontoret. Våre verdier er tuftet på
#hel ved, #vi brenner for det vi gjør og at #vi får frem det beste i hverandre.

Våre oppdragsgivere er både nasjonale, nordiske og europeiske og spenner fra
bransjer som elektronikk, sport, byggevare, finans, bistand, reiseliv med mer.
Gjennom vårt nylige samarbeid med MESH og at vi er byrået til SHE så jobber
vi også med flere oppstartsselskaper og for større mangfold i næringslivet.

Vi er en del av Schjærven Gruppen som har drevet byråvirksomhet siden 1962,
og er majoritetseier i det svenske teknologiselskapet Madington AB. Våre lokaler deles med våre filmselskaper Empefire Film, Clockwork og mediebyrået Re:Media i Mølleparken 4 i Oslo.

Tips andre om jobben

Hva sier tidligere annonsører?

«Jeg opplevde at det var veldig intuitivt og enkelt å legge ut en annonse, og annonsen ble også publisert raskt. Vi fikk mange gode søknader på svært kort tid.»

— Camilla Watz Johannessen, JCP Ignite

«Vi fikk enorm respons, 75 søkere etter 10 dager. Og vi har funnet to veldig flinke kandidater – som begge vil få en mulighet hos oss. KJ [virker som] et veldig aktivt møtepunkt mellom jobbsøkere og arbeidsgivere med tanke på responsen vi fikk.»

— Marianne Eskeland, Try

«Vi opplever at rekrutteringsannonsene blir lagt merke til – av de folkene vi vil skal legge merke til dem.»

— Fasett Reklamebyrå

Les mer om å annonsere hos oss

«Vi er veldig fornøyd med responsen vi fikk på våre stillingsannonser på Kreative Jobber. Annonsene stod i kun én uke, og vi fikk inn over 80 søknader! Vi vil helt klart bruke denne kanalen neste gang vi søker etter folk.»

— Elisabeth Holter-Schøyen, daglig leder, Selters Design

Er du på utkikk etter en kreativ jobb?

Vi er på utkikk etter deg!

Bli en del av nettverket vårt!

Talenter fra vårt nettverk har fått jobb hos

Making Waves Netlife Research NRK Dagbladet Try / Apt Nortura D2 Magasin Bleed Westerdals Høyskole