Amfi Kreativ søker AD og Juniordesigner

Søknadsfrist: 22. Sep 2017

Fulltidsstilling i Oslo

Amfi Kreativ er Olav Thon Gruppens eget reklamebyrå. Nå trenger vi flere flinke folk og søker både en drivende dyktig AD og en Juniordesigner med øye for detaljer.


AD

Du er sterk på idé og konseptutvikling og brenner for å lage løsninger som står ut. Du tenker kanaluavhengig og er nysgjerrig på å teste ut nye muligheter, ikke minst i det digitale landskapet.

Dette er deg:

- Relevant høyere utdannelse

- Noen års erfaring fra reklamebyrå eller tilstøtende bransje

- Strategisk anlagt

- Trives med å jobbe i team men tenker godt alene også

- Evne til å gjennomføre

- Vant til å bli lyttet til og er overbevisende i presentasjoner

- En positiv og trivelig kollega


JUNIORDESIGNER (1 års engasjement)

Prestasjon og presisjon er stikkord for denne stillingen. Du klarer å holde fokus selv om det kan koke litt rundt deg. I tillegg er du initiativrik, utadvendt og ansvarsfull. Hvis du ser på deg selv som ung og lovende og brenner for å vise hva du kan, kan dette være den perfekte stillingen for deg.

Dette er deg:

- Minimum et par års erfaring fra reklamebyrå eller tilstøtende bransje

- Formsterk og med øye for detaljer

- En råtass på ferdiggjøring og liker å kjøre prosjektene helt i mål

- Vant til deadlines

- Mestrer alle nødvendige programmer (gjerne erfaring med HTML og After Effects)

- En positiv og trivelig kollega

Som in-house reklamebyrå i Olav Thon Gruppen arbeider vi hovedsakelig med konsernets hovedvirkeområder, som er eiendom og kjøpesenter. Vi betjener mange av de største kjøpesentrene i landet og har spisskompetanse på dette. Som medarbeider i Amfi Kreativ vil du få store muligheter til å påvirke og videreutvikle kommunikasjonen i kjøpesenterbransjen. 

Amfi Kreativ er et fullservicebyrå. Vi gjør alt fra å levere enkeltaktiviteter og kampanjer til å utvikle kommunikasjonskonsepter og merkeplattformer. Vi jobber på alle flater og i alle kanaler, og selv om stadig mer av leveransene er digitale produserer vi også på papir, ikke minst har vi en stor magasinproduksjon.

Høres dette ut som noe for deg? Send oss noen ord og en CV sammen med arbeidsprøver så snart som mulig, senest 22. september. Har du spørsmål kan du ringe Hilde Moe på tlf. 924 94 949.

Om Amfi Kreativ

Amfi Kreativ er et selskap i Olav Thon Gruppen. Vår viktigste oppgave er å lage effektiv kommunikasjon som skaper trafikk, øker kundelojaliteten og bidrar til å styrke markedsposisjonen til selskapene i Olav Thon Gruppen. Byrået består av 40 dyktige, engasjerte og hyggelige mennesker og kan tilby masse jobb, varierte utfordringer og et godt og stabilt arbeidsmiljø. Vi holder til i lyse og trivelige lokaler i 6. etasje i Stenersgata 2, midt i Olso-gryta.

Tips andre om jobben

Hva sier tidligere annonsører?

«Jeg opplevde at det var veldig intuitivt og enkelt å legge ut en annonse, og annonsen ble også publisert raskt. Vi fikk mange gode søknader på svært kort tid.»

— Camilla Watz Johannessen, JCP Ignite

«Vi fikk enorm respons, 75 søkere etter 10 dager. Og vi har funnet to veldig flinke kandidater – som begge vil få en mulighet hos oss. KJ [virker som] et veldig aktivt møtepunkt mellom jobbsøkere og arbeidsgivere med tanke på responsen vi fikk.»

— Marianne Eskeland, Try

«Vi opplever at rekrutteringsannonsene blir lagt merke til – av de folkene vi vil skal legge merke til dem.»

— Fasett Reklamebyrå

Les mer om å annonsere hos oss

«Vi er veldig fornøyd med responsen vi fikk på våre stillingsannonser på Kreative Jobber. Annonsene stod i kun én uke, og vi fikk inn over 80 søknader! Vi vil helt klart bruke denne kanalen neste gang vi søker etter folk.»

— Elisabeth Holter-Schøyen, daglig leder, Selters Design

Er du på utkikk etter en kreativ jobb?

Vi er på utkikk etter deg!

Bli en del av nettverket vårt!

Talenter fra vårt nettverk har fått jobb hos

Making Waves Netlife Research NRK Dagbladet Try / Apt Nortura D2 Magasin Bleed Westerdals Høyskole