Falstadsenteret søker billedkunstner/tegner og arkitekt

Søknadsfrist: 18. Aug 2017

Fulltidsstilling i Levanger. Utstillingsoppdrag.

Som ledd i et større, helhetlig prosjekt om utvikling av Falstad minnelandskap vil den tidligere kommandantboligen i SS-Strafgefangenenlager Falstad  tilrettelegges som en arena for læring, refleksjon og diskusjon. Arealene i bygningens kjelleretasje skal brukes til en utstilling om temaet MAKT.

Vi søker billedkunstner/tegner og arkitekt, i tospann eller hver for seg. Sammen, og i tett dialog med intern arbeidsgruppe ved Falstadsenteret, vil disse to bidra i utviklingen av ny utstilling i kommandantboligen og være ansvarlig for utstillingens form/estetiske uttrykk. 

Billedkunstner/tegner og arkitekt oppfordres til å søke sammen eller hver for seg. 

Utfyllende informasjon om oppdraget finnes på: http://falstadsenteret.no/om/ledige-stillinger/

Om Falstadsenteret

I 1941 etablerte tyske nazister SS-Strafgefangenlager Falstad i den lille bygda Ekne i Nord-Trøndelag. Fangeleiren tok i bruk en murbygning som siden 1920-tallet hadde tilhørt Falstad skolehjem. I krigsårene satt mer enn 4200 mennesker fanget på Falstad. Siden 2006 har Stiftelsen Falstadsenteret vært minnested, museum og studiesenter. Fangehistorie fra andre verdenskrig, menneskerettigheter og demokrati er sentrale temaer i senterets virksomhet.

Tips andre om jobben

Hva sier tidligere annonsører?

«Jeg opplevde at det var veldig intuitivt og enkelt å legge ut en annonse, og annonsen ble også publisert raskt. Vi fikk mange gode søknader på svært kort tid.»

— Camilla Watz Johannessen, JCP Ignite

«Vi fikk enorm respons, 75 søkere etter 10 dager. Og vi har funnet to veldig flinke kandidater – som begge vil få en mulighet hos oss. KJ [virker som] et veldig aktivt møtepunkt mellom jobbsøkere og arbeidsgivere med tanke på responsen vi fikk.»

— Marianne Eskeland, Try

«Vi opplever at rekrutteringsannonsene blir lagt merke til – av de folkene vi vil skal legge merke til dem.»

— Fasett Reklamebyrå

Les mer om å annonsere hos oss

«Vi er veldig fornøyd med responsen vi fikk på våre stillingsannonser på Kreative Jobber. Annonsene stod i kun én uke, og vi fikk inn over 80 søknader! Vi vil helt klart bruke denne kanalen neste gang vi søker etter folk.»

— Elisabeth Holter-Schøyen, daglig leder, Selters Design

Er du på utkikk etter en kreativ jobb?

Vi er på utkikk etter deg!

Bli en del av nettverket vårt!

Talenter fra vårt nettverk har fått jobb hos

Making Waves Netlife Research NRK Dagbladet Try / Apt Nortura D2 Magasin Bleed Westerdals Høyskole