Dagbladet / Aller Media søker designere

Søknadsfrist: 3. Sep 2017

Fulltidsstilling i Hasle, Oslo

Folk liker Dagbladet. Folk hater Dagbladet. Men viktigst av alt — folk bruker Dagbladet. Over en og en halv million mennesker på én dag, faktisk. Nå søker vi flere spillere til laget som jobber med å lage Norges mest engasjerende nettavis. Og ikke nok med det: Som en del av Aller Media, jobber du også i et av norges største mediehus med merkevarer som Se&Hør, DinSide, SOL, KK og mange andre.

Vi søker nå etter personer som kan fylle følgende roller:

Redaksjonelle designere

Våre redaksjonelle designere hjelper redaksjonene med å fortelle gripende historier. Dette kan innebære visuell utforming av reportasjer, illustrasjon, produksjon av video/animasjon og lignende. I enkelte tilfeller bistår de også med å utvikle nye redaksjonelle merkevarer og identitet. Det er en fordel om du:


  • Har utdanning innen grafisk design, art direction e.l 
  • Har erfaring med illustrasjon og/eller motion graphics. 
  • Har lett kjennskap til eller ønske om å lære HTML & CSS

Interaksjonsdesignere

Våre interaksjonsdesignere jobber med å strømlinjeforme våre digitale produkter for brukerne. Dette innebærer metodisk og langsiktig jobbing med ting som digitale abonnement og mobilapper. Vi arrangerer også interne workshops og brukertester for å spre kunnskap og lære om våre lesere. Det er en fordel om du:


  • Har utdanning innen interaksjonsdesign, informatikk e.l 
  • Har erfaring med f.eks Lean UX, Design Sprint e.l. 
  • Trives med å arrangere brukertester, workshops osv.

Frontend-utviklere 

Våre frontend-utviklere vedlikeholder og skaper nye komponenter til nettstedene våre i samarbeid med designerne. Enkelte av utviklerne har faktisk erfaring som designere også. Vi organiserer utviklingsarbeidet vårt i såkalte living styleguides og har som mål å være i verdensklasse på ytelse og brukervennlighet. Det er en fordel om du:


  • Har erfaring med å jobbe med pattern libraries o.l 
  • Synes det er gøy å skape ryddige og effektive designsystemer 
  • Har et lite blikk for design.

Mulighetene er mange, og uansett hva du ender opp med å gjøre kan vi garantere at det vil bli lagt merke til.

Vi søker deg som ikke er redd for å prøve nye ting, og som gjennomfører alt du tar i med upåklagelig stil og smittende engasjement!

I bytte mot din signatur på vår arbeidskontrakt kan vi tilby stor frihet, rom til å vokse, varierte oppgaver, veldig trivelig miljø, konkurransedyktig lønn, turer på konferanser hvert år, helt nye kontorlokaler og mye mye mer.

Men før vi printer ut den kontrakten: La oss ta en prat! Du finner ingen kronglete rekrutteringsweb hos oss. Vi respekterer tiden din, så send oss heller en epost. Fortell oss kort om deg, hva du er stolt av å ha gjort, og at du er nysgjerrig på hva vi kan tilby. Så har du det minste lyst til å finne ut mer: Send den eposten. Gjør det nå.

Om Dagbladet / Aller Media

Dagbladet / Aller Media er en del av Aller Media som er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,8 milliarder kroner. Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som i tillegg til Dagbladet omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Se og Hør, KK og SOL. Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og NVFT.

Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo.

Tips andre om jobben

Hva sier tidligere annonsører?

«Jeg opplevde at det var veldig intuitivt og enkelt å legge ut en annonse, og annonsen ble også publisert raskt. Vi fikk mange gode søknader på svært kort tid.»

— Camilla Watz Johannessen, JCP Ignite

«Vi fikk enorm respons, 75 søkere etter 10 dager. Og vi har funnet to veldig flinke kandidater – som begge vil få en mulighet hos oss. KJ [virker som] et veldig aktivt møtepunkt mellom jobbsøkere og arbeidsgivere med tanke på responsen vi fikk.»

— Marianne Eskeland, Try

«Vi opplever at rekrutteringsannonsene blir lagt merke til – av de folkene vi vil skal legge merke til dem.»

— Fasett Reklamebyrå

Les mer om å annonsere hos oss

«Vi er veldig fornøyd med responsen vi fikk på våre stillingsannonser på Kreative Jobber. Annonsene stod i kun én uke, og vi fikk inn over 80 søknader! Vi vil helt klart bruke denne kanalen neste gang vi søker etter folk.»

— Elisabeth Holter-Schøyen, daglig leder, Selters Design

Er du på utkikk etter en kreativ jobb?

Vi er på utkikk etter deg!

Bli en del av nettverket vårt!

Talenter fra vårt nettverk har fått jobb hos

Making Waves Netlife Research NRK Dagbladet Try / Apt Nortura D2 Magasin Bleed Westerdals Høyskole