Brødboksen.no søker Kreatør / Innholdsprodusent

Søknadsfrist: 4. Sep 2017

Fulltidsstilling i Oslo

Brenner du for å identifisere, skape og fortelle de gode historiene? Helst gode nok til å ta virksomheten eller samfunnet et lite steg videre, samtidig som de opplyser, engasjerer og – ikke minst – rører? Har du også bredden og kompetansen til å produsere innhold på tvers av medier og kanaler? Da vil vi gjerne snakke med deg.

Brødboksen.no er en av Norges raskest voksende gründerbedrifter innen hjemlevering av matvarer, og leverer nå ferske frokostvarer til tusenvis av hjem hver eneste dag, via vår app og nettside. Det at vi også har kanskje Norges mest engasjerte og fornøyde kundegruppe, gjør det ekstra gøy å dra på jobb.

Som kreatør i Brødboksen.no blir du en del av et ambisiøst tverrfaglig markeds- og produktteam på totalt 7 personer, og vil få en sentral rolle i å posisjonere selskapets merkevare i fremtiden. Vår oppgave er å spre det ferske budskap, og utvikle en kompromissløst god tjeneste, som påvirker hverdagen positivt for menneskene den kommer i kontakt med. Med en svært høy grad av tilbakevendende og lojale kunder, endrer Brødboksen.no raskt kundenes kjøpsvaner og «disrupter» hvordan vi som konsumenter handler ferskvare. Vil du være med på reisen?

Arbeidsoppgaver:


 • Utarbeide og gjennomføre konsepter og idéer som begeistrer og engasjerer.
 • Produsere både kommersielt og redaksjonelt innhold på tvers av medier og kanaler. Tenk alt fra engasjerende videosnutter og sprø pressestunt til redaksjonelle artikler og konverterende nyhetsbrev og innhold i SoMe. 
 • Effektuere muligheter innen PR, og plassere pressesaker der de får riktig eksponering og den oppmerksomheten de fortjener.
 • Noe intern kommunikasjon.


Hvem er du?


 • Du mener at engasjement er nøkkelen til å skape et sterkere og mer varig bånd mellom virksomhet og målgruppe, og vet at kommunikasjon som skaper engasjement gir mer verdi for hver investert krone.
 • Du har noen år erfaring fra reklame, PR eller kommunikasjonsbransjen.
 • Du kan jobbe selvstendig, være pragmatisk når det trengs, og trives i en dynamisk hverdag hvor prioriteter og behov kan endre seg raskt.
 • Du er nysgjerrig, og holder deg oppdatert på den digitale utviklingen både i samfunnet og i kommunikasjonsbransjen. 
 • Du er god til å skrive, og evner å skrive korte og engasjerende tekster.
 • Du er allsidig og gjerne formsterk, og kan gjøre enkel grafisk design og videoproduksjon.
 • Du er kanskje også glad i mat, og forstår viktigheten av en sanselig opplevelse i kjøpsøyeblikket.
 • En slik enhjørning finnes ikke sier du, men vi i Brødboksen – vi tror vi på enhjørninger! 🦄


Hva kan vi tilby?


 • Et dynamisk miljø med en hyggelig og uformell tone. 
 • Jobbe med en tjeneste som påvirker tusenvis av menneskers hverdag på en positiv måte.
 • Jobbe i et bra fagmiljø og et tverrfaglig team av dyktige kolleger.
 • Mulighet for å bli med i vårt opsjonsprogram.
 • Gode betingelser.
 • Mulighet for å være med på reisen til en av Norges raskest voksende gründerbedrift.


Stillingen er et fulltidsengasjement, med gode muligheter for ansettelse.

Stillingen rapporterer til Kreativ leder / CMO. 

Vi tar fortløpende i mot søknader gjennom hele sommeren, med en løpende vurdering av mulige kandidater.


Blir det brødhue av deg også? 
🤓

Om Brødboksen.no

Brødboksen er frokostleverandøren som leverer rykende ferske frokostprodukter til hus og rekkehus fraktfritt levert på døren. Du kan bestille helt frem til 24.00 dagen før, og få det levert i varmeisolerte bokser på døren din mellom klokken 0400-0630 på morgenkvisten. Ingen abonnement, du bestiller akkurat så lite eller så mye du vil. Vår digitale tjeneste har åpent 365 dager i året, og du bestiller enkelt ved å laste ned vår app eller via www.brodboksen.no.


Brødboksen har vokst fra 3 - 100+ ansatte siden oppstarten i 2014, og leverer nå ferske frokostvarer til tusenvis av kunder hver eneste dag.


Brødboksen har akkurat passert 100 millioner i annualisert omsetning, og har videre mål om å omsette for 150 mill i 2017 og 400 mill i 2018.

Tips andre om jobben

Hva sier tidligere annonsører?

«Jeg opplevde at det var veldig intuitivt og enkelt å legge ut en annonse, og annonsen ble også publisert raskt. Vi fikk mange gode søknader på svært kort tid.»

— Camilla Watz Johannessen, JCP Ignite

«Vi fikk enorm respons, 75 søkere etter 10 dager. Og vi har funnet to veldig flinke kandidater – som begge vil få en mulighet hos oss. KJ [virker som] et veldig aktivt møtepunkt mellom jobbsøkere og arbeidsgivere med tanke på responsen vi fikk.»

— Marianne Eskeland, Try

«Vi opplever at rekrutteringsannonsene blir lagt merke til – av de folkene vi vil skal legge merke til dem.»

— Fasett Reklamebyrå

Les mer om å annonsere hos oss

«Vi er veldig fornøyd med responsen vi fikk på våre stillingsannonser på Kreative Jobber. Annonsene stod i kun én uke, og vi fikk inn over 80 søknader! Vi vil helt klart bruke denne kanalen neste gang vi søker etter folk.»

— Elisabeth Holter-Schøyen, daglig leder, Selters Design

Er du på utkikk etter en kreativ jobb?

Vi er på utkikk etter deg!

Bli en del av nettverket vårt!

Talenter fra vårt nettverk har fått jobb hos

Making Waves Netlife Research NRK Dagbladet Try / Apt Nortura D2 Magasin Bleed Westerdals Høyskole