ELLE mELLE AS søker Grafisk designer

Søknadsfrist: 1. Jun 2017

Fulltidsstilling i Ålesund

Er du en racer til å designe for digitale flater?

Er du en lagspiller som bidrar med godt humør?

Er du strukturert og klarer å balansere flere prosjekter?

Da er du kanskje rett person for oss!

ELLE mELLE søker en dyktig grafisk designer som elsker alt det digitale. Du må være god på å utarbeide visuelle konsept ved bruk av strategisk design, og du må vite hvordan du kan hjelpe kundene med å nå ut til sine kunder gjennom digitale medier.

Det er viktig at du som person er selvstendig og liker å ha kontroll på både små og store prosjekter. Siden vi jobber i team må du også være flink til å samarbeide med andre. Her er alltid mye å gjøre, så du må evne å ha mange baller i luften uten at det skal gå utover kvaliteten på arbeidet ditt. Du liker å utfordre deg selv, og er både leken og ærlig.

Vi tilbyr en hyggelig hverdag med varierte oppgaver på et loft i Ålesund sentrum. Vi er flink å holde oss oppdatert ved å dra på konferanser og kurs, og tilbyr ellers konkurransedyktige betingelser.

Søknaden, CV og arbeidsprøver sender du til: nyefolk@ellemelle.no innen 1. juni. 

Søk da! Det kan fort gå bra.

Om ELLE mELLE AS

ELLE mELLE er et designbyrå som utvikler merkeidentiteter ved bruk av strategisk design. Vi er akkurat passe stor til å få den tette og effektive dialogen med kundene våre som vi ønsker. I tillegg har vi et stort nettverk av dyktige samarbeidspartnere. Vi holder til i vakre omgivelser på Skansekaia i Ålesund.

Tips andre om jobben

Hva sier tidligere annonsører?

«Jeg opplevde at det var veldig intuitivt og enkelt å legge ut en annonse, og annonsen ble også publisert raskt. Vi fikk mange gode søknader på svært kort tid.»

— Camilla Watz Johannessen, JCP Ignite

«Vi fikk enorm respons, 75 søkere etter 10 dager. Og vi har funnet to veldig flinke kandidater – som begge vil få en mulighet hos oss. KJ [virker som] et veldig aktivt møtepunkt mellom jobbsøkere og arbeidsgivere med tanke på responsen vi fikk.»

— Marianne Eskeland, Try

«Vi opplever at rekrutteringsannonsene blir lagt merke til – av de folkene vi vil skal legge merke til dem.»

— Fasett Reklamebyrå

Les mer om å annonsere hos oss

«Vi er veldig fornøyd med responsen vi fikk på våre stillingsannonser på Kreative Jobber. Annonsene stod i kun én uke, og vi fikk inn over 80 søknader! Vi vil helt klart bruke denne kanalen neste gang vi søker etter folk.»

— Elisabeth Holter-Schøyen, daglig leder, Selters Design

Er du på utkikk etter en kreativ jobb?

Vi er på utkikk etter deg!

Bli en del av nettverket vårt!

Talenter fra vårt nettverk har fått jobb hos

Making Waves Netlife Research NRK Dagbladet Try / Apt Nortura D2 Magasin Bleed Westerdals Høyskole