Tank søker drivende dyktige designere til kontorene i Oslo og Trondheim

Søknadsfrist: 24. Apr 2017

Fulltidsstilling i Oslo og Trondheim

OSLO – DESIGNER

Vi er på jakt etter en designer med høyere utdannelse og minimum 3 års arbeidserfaring.

Vi ønsker oss en utadvendt, engasjert og uredd designer, som behersker typografi til fingerspissene og som er konseptuelt sterk. 

Du er like fortrolig med design for digitale medier som for print, og evner å argumentere for løsningene dine med overbevisning og faglig begrunnelse. Hos oss er det viktig med gode samarbeidsevner og at du ser verdien i lagarbeid. Samtidig må du kunne jobbe selvstendig, ha gode kommunikasjonsevner og være løsningsorientert til det beste for kunden og prosjektet.

OSLO – DESIGNASSISTENT 

Vi trenger en designassistent, som foruten å bistå designerne kan hjelpe til med diverse forefallende arbeid. Vi ønsker oss en ryddig og strukturert person som kan håndtere ulike jobber, med serviceinnstilling og godt humør.

Du må beherske InDesign, Illustrator og Photoshop.

TRONDHEIM – DESIGNERE 

Vi er på jakt etter designere med høyere utdannelse og minimum 3 års arbeidserfaring – som skal være med på å bygge opp vårt nye kontor.

Vi ønsker oss utadvendte, engasjerte og uredde designere, som behersker typografi til fingerspissene og som er konseptuelt sterke. 

Dere er like fortrolig med design for digitale medier som for print, og evner å argumentere for løsningene deres med overbevisning og faglig begrunnelse. Hos oss er det viktig med gode samarbeidsevner og at alle ser verdien i lagarbeid. Samtidig  må dere kunne jobbe selvstendig, ha gode kommunikasjonsevner og være løsningsorientert til det beste for kunden og prosjektet.

Om Tank

Tank er et landsdekkende designbyrå med over 18 års erfaring innen alle disipliner av visuell kommunikasjon. Vi har kontorer i Oslo, Tromsø og Trondheim – og trenger nå å bemanne opp i både Oslo og i vårt nyetablerte kontor i Trondheim.


Vi tilbyr: 

  • Et av de beste fagmiljøene i Norge, med dyktige og engasjerte kollegaer
  • En hyggelig arbeidsplass med utviklingsmuligheter og fokus på sosiale aktiviteter 
  • En variert arbeidsdag med utfordrende og varierte oppgaver
  • Konkurransedyktige betingelser

Tips andre om jobben

Hva sier tidligere annonsører?

«Jeg opplevde at det var veldig intuitivt og enkelt å legge ut en annonse, og annonsen ble også publisert raskt. Vi fikk mange gode søknader på svært kort tid.»

— Camilla Watz Johannessen, JCP Ignite

«Vi fikk enorm respons, 75 søkere etter 10 dager. Og vi har funnet to veldig flinke kandidater – som begge vil få en mulighet hos oss. KJ [virker som] et veldig aktivt møtepunkt mellom jobbsøkere og arbeidsgivere med tanke på responsen vi fikk.»

— Marianne Eskeland, Try

«Vi opplever at rekrutteringsannonsene blir lagt merke til – av de folkene vi vil skal legge merke til dem.»

— Fasett Reklamebyrå

Les mer om å annonsere hos oss

«Vi er veldig fornøyd med responsen vi fikk på våre stillingsannonser på Kreative Jobber. Annonsene stod i kun én uke, og vi fikk inn over 80 søknader! Vi vil helt klart bruke denne kanalen neste gang vi søker etter folk.»

— Elisabeth Holter-Schøyen, daglig leder, Selters Design

Er du på utkikk etter en kreativ jobb?

Vi er på utkikk etter deg!

Bli en del av nettverket vårt!

Talenter fra vårt nettverk har fått jobb hos

Making Waves Netlife Research NRK Dagbladet Try / Apt Nortura D2 Magasin Bleed Westerdals Høyskole