SPINDEL søker Grafisk designer

Vi er på utkikk etter en frilans grafisk designer som kan lage en ny logo basert på profilen til en ledende norsk merkevare, og samtidig legge rammene for det som skal bli en visuell profil. Oppstart snarest, men det er tid nok til å få en god arbeidsprosess. Estimerer 15 timer fordelt på 3 dager, men det kan avtales nærmere. Det er mulighet for videre jobbing med trykkmateriell etter at logodesign og visuell profil er ferdig, så det er en bonus om du også har erfaring med det.

Om SPINDEL

SPINDEL er et nyoppstartet produksjonsbyrå for PR- og reklamebransjen, og vi leverer film, print og digitale løsninger. Vi ønsker å knytte til oss talentfulle frilansere innenfor alle kategorier og fagfelt.

Tips andre om jobben

Hva sier tidligere annonsører?

«Jeg opplevde at det var veldig intuitivt og enkelt å legge ut en annonse, og annonsen ble også publisert raskt. Vi fikk mange gode søknader på svært kort tid.»

— Camilla Watz Johannessen, JCP Ignite

«Vi fikk enorm respons, 75 søkere etter 10 dager. Og vi har funnet to veldig flinke kandidater – som begge vil få en mulighet hos oss. KJ [virker som] et veldig aktivt møtepunkt mellom jobbsøkere og arbeidsgivere med tanke på responsen vi fikk.»

— Marianne Eskeland, Try

«Vi opplever at rekrutteringsannonsene blir lagt merke til – av de folkene vi vil skal legge merke til dem.»

— Fasett Reklamebyrå

Les mer om å annonsere hos oss

«Vi er veldig fornøyd med responsen vi fikk på våre stillingsannonser på Kreative Jobber. Annonsene stod i kun én uke, og vi fikk inn over 80 søknader! Vi vil helt klart bruke denne kanalen neste gang vi søker etter folk.»

— Elisabeth Holter-Schøyen, daglig leder, Selters Design

Er du på utkikk etter en kreativ jobb?

Vi er på utkikk etter deg!

Bli en del av nettverket vårt!

Talenter fra vårt nettverk har fått jobb hos

Making Waves Netlife Research NRK Dagbladet Try / Apt Nortura D2 Magasin Bleed Westerdals Høyskole